jenn van twillert counseling
NL-Over mij

Over mij 

Omdat ik echt luister en mijn ervaring

en kennis je verder helpen 

OPLEIDINGEN (o.a.) 


Post-Grad Certificate Counselling Skills, University of South WalesIntegratieve Counselor, Nederlandse Academie voor Psychotherapie

Psychosociale - en Medisiche Basiskennis, NAP 


Integratief Therapeut ECP

Persoonlijk 

De afgelopen 15 jaar heb ik in verschillende landen gewoond en in internationale settings gewerkt en daar enorm van genoten. Ik stem makkelijk af op mensen en mijn cliëntengroep is divers qua achtergrond, cultuur en leeftijd.  

Momenteel woon ik met mijn man en dochter in Overveen.

Naast het werk in mijn praktijk, haal ik ook veel plezier uit mijn werk als opleider aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Mijn inspiratiebronnen zijn zeker mijn familie en cliënten; daarnaast in de natuur zijn, in stilte of aan het hardlopen.  De warmte en het plezier die ik uit vriendschappen haal zijn heel belangrijk voor me. Ook houd ik van yoga, pilates en versterk daarmee ook de connectie tussen lichaam en geest. 

"

Ben jij toe aan positieve verandering in je leven? 

neem dan hier contact met mij op, zodat we samen aan het werk kunnen gaan 

Waarom kies je voor mij om jou te helpen?

Mensen kiezen voor mij als counselor en therapeut omdat ik echt luister en vragen stel die ook jou verder helpen. 
Mijn cliënten waarderen mijn rust, empathie en oordeelloosheid, waardoor ze zich vrij voelen hun eigen kwetsbaarheid onder ogen te zien.  

We gaan de diepte in op een lichte manier. Dat betekent dat we snel tot de kern van je probleem komen en dat ook aanpakken, terwijl humor altijd dichtbij is.

Je krijgt waardevolle inzichten, meer nog, je kunt je gaan voelen zoals je graag wilt.